dr. Weston A. Price

    

Wie was Dr. Weston A. Price?


In de vroege jaren 1930 startte een tandarts uit het Amerikaanse Cleveland genaamd Weston Price een reeks unieke onderzoeken. Gedurende tien jaar reisde hij af naar geïsoleerde delen van de wereld om de gezondheid van geïsoleerde bevolkingen te bestuderen. Zijn doel was de factoren te ontdekken die verantwoordelijk zijn voor goede gezondheid van het gebit. Zijn onderzoeken toonden aan dat cariës en een vervormd gehemelte waardoor tanden en kiezen scheef en verkeerd gingen staan het resultaat waren van voedingstekorten en niet als gevolg van erfelijke genetische afwijkingen.
Over de Weston A. Price Foundation:

De Weston A. Price Foundation is een niet commerciële, van belasting vrij gestelde (Amerikaanse) liefdadigheidsinstelling die in 1999 is opgericht, met als doel het werk van voedingspionier Dr. Weston A. Price te verspreiden. Zijn studies onder geïsoleerd levende, niet geïndustrialiseerde bevolkingsgroepen legden de grondslag voor de kennis van de voorwaardenaar op menselijke gezondheid is gebaseerd en de optimale samenstelling van menselijke diëten. Ieder jaar organiseert de Weston A. Price Foundation een conferentie.

Wise Traditions november 2017
Met Sally Fallon Morel op de foto in Minneapolis
Foto van Sandrine Perez tijden Wise Tradions 2017 in Minneapolis
Foto van Sandrine Perez tijdens Wise Traditions 2017 in Minneapolis
Lid worden van de Weston A. Price Foundation heeft veel voordelen.

De Wise Traditions conference in november 2018 was heel bijzonder mede omdat er een bezoek in de planning stond naar de boerderij van Sally Fallon Morel, de president van de Weston a. Price Foundation.

Speciaal voor studie en vele specialisten die komen vertellen over holistische tandzorg of  DENTAL

Zoals:

Thomas Levy: The Toxic Tooth (Root Canals)

Chris Masterjohn: Nutrition for Good Dental HealthLouisa Williams: Safe Removal of Amalgams

Dr. Carlo Litano: Keeping the Wisdom Teet

 

Mijn persoonlijke ervaring met dr. Weston A. Price:

 

Begin jaar 2014 had ik volgens de parodontoloog, gezien mijn gezondheidsrisico’s geen andere keuze dan mijn hele gebit op mijn voortanden na te laten trekken. Zo ben ik gaan googlen op: Hoe red ik mijn gebit? En vond ik de OzonTandZorg praktijk in Sneek. Ik heb meteen een afspraak gemaakt want kent u dit wanneer je de keuze krijgt maar je eigenlijk geen keuze hebt? Ik ben direct met de behandeling met HealOzon aan mijn gebit begonnen en me gaan verdiepen in de voedingswijzer van dr. Weston A. Price.

Met de combinatie van het volgen van devoedingswijzer van dr. Weston A. Price en behandeling met ozon aan heb ik op 1 element na mijn gebit kunnen bewaren! 

Nu maak ik mij op vrijwillige basis sterk voor de Weston A. Price Foundation als chapter Noord-Nederland

 

VitaliTandzorg/ VitaliteitZorg ondersteund het verspreiden van traditionele kennis over voeding en gezondheid van dr. Weston A Price. VitaliTandzorg is verbonden met www.westonprice.nl en zet zich in voor de foundation www.westonaprice.org als chapterleader voor de regio Noord-Nederland.

Groningen, Friesland en Drenthe. De voedingsrichtlijnen en of een lijst van boeren waar je binnen deze regio goede voeding kan kopen mailen wij u graag toe en stel gerust je vragen.

  

NEEM CONTACT OP EN

Volg Ons via de Social Networks